неділя, 28 квітня 2013 15:26

"Повністю згоден зі словами Рамоса" - Федецький

"Повністю згоден зі словами Рамоса" - Федецький
"Ми пропустили два м'ячі на контратаках" - Федецький ФОТО: Gazeta.ua

Захисник дніпропетровського "Дніпра" Артем Федецький прокоментував поразку команди київському "Динамо" у матчі 26-го туру прем'єр-ліги.

"За гарячими слідами важко щось сказати, - сказав Федецький після гри. - У нас ще вирують емоції. Нам потрібно сісти і розібрати помилки, а вже потім робити висновки. Ми програли, тому настрій у роздягальні бути хорошим ніяк не може. Всі засмучені, але рук ніхто не опускає. Ми будемо грати до останнього.

У нас також були моменти. У тому числі і в мене. З нього можна було витиснути більше. У таких матчах не можна допускати такі помилки. Ми пропустили два м'ячі на контратаках. Замість того, щоб створювати небезпеку біля воріт суперника, ми привезли голи у свої ворота. Претензій до арбітра немає"

Федецький прокоментував слова наставника "Дніпра" Хуанде Рамоса, який на прес-конференції заявив, що очікував побачити на полі чоловіків, а там грали хлопчаки.

"Повністю з ним згоден. Нам потрібно були битися один за одного. Можливо ми перегоріли. Мені важко сказати. Ми добре себе налаштовували, адже прекрасно розуміли, яка гра нас чекає. Це був матч життя, або смерті, в якому вирішувалася наша доля. Ми будемо битися до кінця. Шанси на друге місце мізерні. Будемо старатися зачепитися за третю позицію."

Нагадаємо, дублем у ворота "Дніпра" відзначився Лукман Аруна. Арбітр матчу Анатолій Жабченко вилучив з поля захисника гостей Віталія Мандзюка і відправив наставника "Динамо" Олега Блохіна додивлятись гру з трибуни.

Зараз ви читаєте новину «"Повністю згоден зі словами Рамоса" - Федецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути