середа, 27 березня 2013 09:24

"Без емоцій важко грати у футбол" - Фоменко

"Без емоцій важко грати у футбол" - Фоменко
Фоменко: "12-й гравець повернув емоції". Фото: ffu.org.ua

Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко після перемоги над Молдовою зізнався, що результат дався важко через втому гравців після гри з поляками, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Спарені матчі складні тим, що після першого залишається не так багато часу для відновлення. Причому не стільки фізичних якостей, скільки для відновлення емоцій. Без емоцій важко грати у футбол. Зокрема, це відбилося і на реалізації моментів в першому таймі", - сказав Фоменко.

Тренер також пояснив, чому кінцівка матчу видалася досить нервовою.

"Якби рахунок залишався 2:0, ми по-іншому догравали б матч. А коли на хлопців почав тиснути результат - вийшло таке закінчення матчу. Це природний процес. Ми поки не можемо прибрати з футбольного поля всі негативні моменти. Ідеальних матчів не буває", - зазначив він.

Фоменко також подякував працівникам стадіону "Чорноморець", які добре підготували поле, незважаючи на сніг в Одесі.

"Поле підготовлено на "відмінно". Спасибі людям, які займалися підготовкою газону - вони провели велику роботу. Звичайно, свої корективи внесла погода. У зв'язку з цим газон був дещо "важкуватим". Але повторюся, на сьогоднішній день поле в дуже хорошому стані. Спасибі й уболівальникам, які нас підтримували, розуміючи, що ці спарені матчі дуже важкі. 12-й гравець повертає емоції. Так сталося і сьогодні", - сказав він.

Нагадаємо, відбірковий матч до чемпіонату світу-2014 Україна - Молдова завершився вчора в Одесі перемогою синьо-жовтих з рахунком 2:1.

Зараз ви читаєте новину «"Без емоцій важко грати у футбол" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути