четвер, 28 травня 2015 17:56

Бенітес залишає "Наполі" - офіційно

Бенітес залишає "Наполі" - офіційно
Рафаель Бенітес. Фото: zimbio.com

У четвер, 28 травня, відбулася спеціальна прес-конференція головного тренера "Наполі" Рафаеля Бенітеса та президента неаполітанського клубу Ауреліо Де Лаурентіса, на якій вони підтвердили, що іспанський фахівець залишає італійську команду.

"Я хочу подякувати президентові, клубу і нашим уболівальникам, тому що після двох років тут я завершую кар'єру в "Наполі". В неділю, 30 травня, на нас чекає дуже важливий матч з "Лаціо", і я хочу закінчити своє перебування в цьому клубі перемогою", - сказав Бенітес

"Причина, через яку я залишаю клуб - сім'я, хоча тут мені були зроблені всі умови, щоб ми переуклали контракт", - додав він.

Відзначимо, що в матчі з "Лаціо", який відбудеться 30 травня, вирішитися доля останньої путівки в Лігу чемпіонів від Італії на наступний сезон.

У турнірній таблиці неаполітанський клуб відстає від римлян на три очки.

Нагадаємо, "Наполі" за підсумками півфінального протистояння в Лізі Європи поступився путівкою в фінал дніпропетровському "Дніпру".

Підопічні Мирона Маркевича, в свою чергу, не змогли виграти турнір, поступившись у вирішальному поєдинку іспанській "Севільї".

Зараз ви читаєте новину «Бенітес залишає "Наполі" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути