субота, 15 жовтня 2016 10:31

"Бенфіка" перед "Динамо" ледь обіграла клуб третього дивізіону Португалії

"Бенфіка" перед "Динамо" ледь обіграла клуб третього дивізіону Португалії

"Бенфіка" з величезними труднощами обіграла у гостях клуб третього дивізіону 1 "Десембро" (2:1) у 3-му раунді Кубка португальської ліги.

Матч був для "Бенфіки" генеральною репетицією перед грою 3-го туру Ліги чемпіонів з "Динамо", який пройде у Києві в наступну середу.

У стартовому складі "орлів" вийшло відразу кілька молодих гравців. Ставка на них не спрацювала. У першому таймі у "Бенфіки" було дуже мало гольових шансів.

Перший м'яч "орлам" вдалося забити лише на старті другого тайму. Даніло перетворив у гол асист від Лісандро Лопеса. Через десять хвилин "Десембро" несподівано відігрався. Воротар "Бенфіки" Едерсон порушив правила на форварді господарів, а потім не зміг відбити пенальті від Агуаша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Циганков може відновитися до матчу проти "Бенфіки"

По ходу другого тайму наставник "Бенфіки" Руй Віторія випустив кілька гравців основи, щоб таки вирвати перемогу. Забити вирішальний м'яч гостям вдалося лише на 96-й хвилині. Точним і вирішальним ударом відзначився капітан команди Луїзао.

Додамо, що матч "Динамо" - "Бенфіка" відбудеться 19 жовтня у Києві.

1 Десембро - Бенфіка 1:2

Голи: Мартім Агуаш, 61 (з пенальті) - Даніло, 49, Луїзао, 90+6

Бенфіка: Едерсон - Нельсон Семеду, Луїзао, Лісандро Лопес, Елізеу - Селіс (Мітроглу, 84), Даніло - Живкович, Каррільо, Черві (Піцці, 60) - Зе Гомеш

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наполі" переміг "Бенфіку", "Манчестер Сіті" зіграв внічию із "Селтіком": результати матчів Ліги чемпіонів

Зараз ви читаєте новину «"Бенфіка" перед "Динамо" ледь обіграла клуб третього дивізіону Португалії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути