неділя, 18 листопада 2012 17:28

"Баварія" з Тимощуком у старті зіграла внічию з "Нюрнбергом"

"Баварія" з Тимощуком у старті зіграла внічию з "Нюрнбергом"

Переможна серія "Баварії" у гостьових матчах бундесліги, що тривала сім зустрічей, завершилася нічиєю з "Нюрнбергом" (1:1), але "Шальке-04", який іде другим, у підсумку лише більше відстав від лідера, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Мюнхенський клуб був налаштований продовжити серію успішних гостьових поєдинків, яка почалася ще у квітні. Вже на третій хвилині Маріо Манджукич з передачі Томаса Мюллера відкрив рахунок. Однак на 47-й хвилині Маркус Фойльнер, який колись виступав за "Баварію", крученим ударом здалеку відновив рівновагу.

Останні 14 хвилин баварці грали в більшості, оскільки за дві жовті картки поле залишив Тімо Гебхарт, але рахунок так і не змінився. Тим часом вилучення Кіріякоса Пападопулоса допомогло "Байєру" переграти з рахунком 2:0 "Шальке", і тепер гельзенкірхенці відстають від "Баварії" на вісім очок.

"Айнтрахт" і дортмундська "Боруссія", здолавши "Аугсбург" (4:2) і "Гройтер Фюрт" відповідно, зберегли свої позиції. Крім того, три очки до своєї скарбнички занесли "Гамбург", "Штутгарт" і "Фрайбург".

Український півзахисник Анатолій Тимощук вийшов у стартовому складі "Баварії" і провів 53 хвилини. До моменту, коли українця замінив Хаві Мартінес, рахунок вже був 1:1.

Нюрнберг - Баварія 1:1 (0:1, 1:0)

Голи: 0:1 - 3 Манджукич, 1:1 - 46 Фойльнер.

Баварія - Нойєр, Алаба, Данте, ван Бюйтен, Рафінья (Лам, 62), Тимощук (Хаві Мартінес, 53), Шачирі, Швайнштайгер, Кроос, Мюллер, Манджукич (Пісарро, 77).

Попередження: Кроос (27), Чендлер (52), Польтер (54), Гебхарт (58), Швайнштайгер (58).

Вилучення: Гебхарт (76).

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" з Тимощуком у старті зіграла внічию з "Нюрнбергом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути