вівторок, 17 січня 2012 10:25

"Баварія" продовжить контракт з Тимощуком

"Баварія" продовжить контракт з Тимощуком

Президент "Баварії" Улі Хенесс і виконавчий директор Карл-Хайнц Румменігге на зустрічі з невеликою групою іноземних журналістів пояснили, що контракт з півзахисником збірної України Анатолієм Тимощуком, закінчується влітку 2012-го, буде автоматично продовжений ще на рік.

"В угоді Тимощука є пункт, згідно з яким при 25 зіграних матчах за "Баварію" у всіх турнірах цього сезону вона продовжується на рік автоматично.

Анатолій вже близький до цього показника, і ми будемо раді бачити Тимощука в наших рядах і в наступному сезоні. Ми задоволені ним, і не випадково днями Тимощук отримав приз кращому футболістові року в Україні", - сказали Хенесс і Румменігге.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Контракт Тимощука з "Баварією" можуть продовжити автоматично

Тим часом, півзахисник пітерського "Зеніту" і збірної Росії Ігор Денисов розповів, що особливе значення в його становленні як професійного футболіста зіграли два українських півзахисника, які виступали свого часу за невський клуб, - Анатолій Тимощук та Олександр Горшков.

"Три-чотири роки тому я не зовсім так, як треба, ставився до тренувального процесу, до підготовки до матчів. Не вистачало зібраності, був трохи розхлябаний. Зараз весь мій спосіб життя став більш професійним, до кожного тренування готуюся спеціально. Дуже в цьому плані допомогла спільна робота з Анатолієм Тимощуком: дивлячись на його фантастичне ставлення до футболу, сам стаєш значно зібранішим.

І ще один зразок був перед очима - Олександр Горшков. У цих людей багато чому можна було навчитися саме в плані ставлення до справи", - цитує Денисова "Спорт-Экспресс".

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" продовжить контракт з Тимощуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути