Ексклюзиви
четвер, 20 жовтня 2011 14:05

Контракт Тимощука з "Баварією" можуть продовжити автоматично

Контракт Тимощука з "Баварією" можуть продовжити автоматично

Діюча угода півзахисника Анатолія Тимощука з "Баварією" закінчується в червні наступного року, але вона може бути автоматично продовжена ще на один рік при дотриманні ряду умов, передає "Спорт-Экспресс".

Для цього, за інформацією Sport-Bild, 32-річному футболістові потрібно в нинішньому сезоні провести не менше 25 матчів і в кожному з них перебувати на полі як мінімум 45 хвилин. На даний момент на рахунку Тимощука вже вісім "залікових" ігор.

Зауважимо, у чотирьох з п'яти останніх зустрічей футболіст відіграв по 90 хвилин: він діє на своїй улюбленій позиції опорного хавбека поруч зі Швайнштайгер, відсунувши на другий план бразильця Луїса Густаво.

Такі ж умови продовження договорів з мюнхенським суперклубом і у двох хорватів: нападника Івіци Оліча і півзахисника Даніеля Праньїча. Однак, за даними Sport-Bild, трудові відносини з колишнім форвардом ЦСКА будуть продовжені у будь-якому разі. Праньїч же, судячи з усього, хоче залишити Мюнхен вже взимку.

Зараз ви читаєте новину «Контракт Тимощука з "Баварією" можуть продовжити автоматично». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути