субота, 19 травня 2012 17:44

"Баварія" переможе 2:0 "- Магдалена Нойнер

"Баварія" переможе 2:0 "- Магдалена Нойнер
Магдалена Нойнер з Кубком Німеччини ФОТО: sports.ru

Дворазова олімпійська чемпіонка з біатлону Магдалена Нойнер вважає, що "Баварія" здобуде перемогу в Лізі чемпіонів над лондонським "Челсі".

"Звичайно, я сподіваюся, що цього разу баварці виступлять краще, ніж минулої суботи. За них буде переживати вся Німеччина. Хлопці не віддадуть просто так фінал, який пройде вдома. Я впевнена, що переможе "Баварія". Мій прогноз - 2:0", - наводить слова Нойнер Eurosport.de.

Тим часом, триразовий олімпійський чемпіон з біатлону Міхаель Грайс теж буде підтримувати "Баварію" в фіналі Ліги чемпіонів.

"Я дуже переживав за "Баварію" у фіналі Кубка Німеччини і, природно, залишився розчарований їх виступом. Але я вірю в потенціал команди і впевнений, що в цьому фіналі Ліги чемпіонів вони будуть кращими від суперника. Домашній матч - важлива подія в житті баварця. Думаю, що у фіналі Кубка Німеччини у нас була непогана команда", - цитує Грайса Eurosport.de.

Нагадаємо, що матч "Баварія" - "Челсі" відбудеться сьогодні. Початок гри - о 21.45 за київським часом. Коментувати фінал Ліги чемпіонів на телеканалі 1+1 будуть Володимир Звєров і Олександр Золотогорський.

Після закінчення матчу на телеканалі 2+2 почнеться передача "Про Лігу чемпіонів", в якій ведучий програми та експерти будуть розбирати матч "Баварія" - "Челсі".

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" переможе 2:0 "- Магдалена Нойнер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути