четвер, 16 серпня 2012 12:47

Банер про мову домальовували на стадіоні

Під час учорашнього матчу між збірними України та Чехії на початку гри фанати розгорнули величезний банер. Його опустили з другого поверху стадіону так, що він накрив повністю весь перший поверх за ворітьми.

Банер був пофарбований у синьо-жовтий колір. На ньому зображено Володимира Великого, Івана Мазепу та Степана Бандеру. Внизу під ними великий напис: "Мова — це надбання тисячоліть". Зробили його члени громадської організації "Завжди вірні".

"Ситуація в країні вимагала такого банера-послання, - розповів її голова Тарас Павлів. - Робили його протягом останніх п'яти днів. Купили куски тканини, зшили їх до купи. Таким чином вийшло полотнище розміром 42 на 30 метра. Цих трьох людей вирішили намалювати тому, що це представники різних історичних епох України. За них також чинився тиск на мову",- каже він.

"Усі роботи проводили наші члени. Малював хлопець, який закінчив кафедру архітектури. Про те, що розгорнемо банер домовилися із адміністрацією стадіону. Тому завезли його ще вночі перед матчем. Через те, що всі дні лив дощ не встигли його повністю закінчити. Тому домальовували того ж вечора на стадіоні. Під час і після матчу на нас ніхто не наїжджав",- зазначив Павлів.

Зараз ви читаєте новину «Банер про мову домальовували на стадіоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути