неділя, 12 липня 2009 12:22

Артуро Гатті помер за загадкових обставин

Артуро Гатті помер за загадкових обставин

Канадський боксер-професіонал Артуро Гатті, який завершив кар"єру в 2007 році, знайдений мертвим у номері готелю в бразильському штаті Пернамбуку, повідомляє Associated Press з посиланням на поліцію.

Тіло колишнього чемпіона за версіями IBF і WBC було виявлене вранці в суботу в готелі, розташованому на фешенебельному бразильському курорті Порту-де-Галіньяс (Porto de Galinhas), куди Гатті приїхав у п"ятницю разом з дружиною і однорічним сином.

Обставини смерті колишнього боксера поки невідомі. Розслідуванням смерті Гатті займається поліція. У правоохоронних органах Бразилії не виключають, що смерть колишнього чемпіона може носити насильницький характер.

Артуро Гатті за прізвиськом Грім був володарем чемпіонських поясів у першій напівлегкій (IBF, 1995 - 1998) і першій напівсередній (WBC, 2004 - 2005) вагових категоріях.

Авторитетний американський журнал про бокс Ring чотири рази називав поєдинки за участю Гатті "боєм року". Гатті пішов з боксу в 2007 році у віці 35 років, після того, як був нокаутований мексиканцем Альфонсо Гомесом.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Артуро Гатті помер за загадкових обставин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути