субота, 24 березня 2012 18:34

"Арсеналу" під силу будь-які суперники" - Кучук про перемогу над "Металістом"

"Арсеналу" під силу будь-які суперники" - Кучук про перемогу над "Металістом"
Кучуку сподобалася гра його команди ФОТО: fcarsenal.com.ua

Головний тренер київського "Арсеналу" Леонід Кучук поділився враженнями від перемоги своєї команди над "Металістом". Гра 24-го туру з харківською командою в столиці завершилася з рахунком 4:2.

"Результат веселий, повеселили ми один одного ... Обидві команди грали весело, на атаку. Скажу про свою команду - гра мені сподобалася. Розуміли хлопці, куди грає "Металіст", і здорово використовували слабкі лінії суперника. "Металіст" в якійсь мірі використав наші помилки. Але ми скористалися їх помилками краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дубль" Ковпака, чотири голи "Арсенала": "Металіст" програв у Києві

Я вірив у гравців, які виходили сьогодні. Я їм казав, що будь-якого суперника можна обіграти. Головне, щоб на полі були порядок і бажання. Ну і клас, звичайно. Не можна сказати, що у нас не було видатних ігор раніше, але багато чого не виходило.

Якийсь сенсації сьогодні я не бачу. Повторюю, "Арсеналу" під силу будь-які суперники. Треба перш за все не боятися опонента. Сьогодні ми це продемонстрували. Ми зіграли раціональніше і суворіше. І виграли. Були огріхи, як і в будь-який інший грі, але було й багато хороших дій", - наводить післяматчевий вердикт фахівця прес-служба харківського клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Арсеналу" під силу будь-які суперники" - Кучук про перемогу над "Металістом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути