четвер, 09 червня 2011 17:19

Семеро гравців київського "??Арсеналу" стануть вільними агентами

Семеро гравців київського "??Арсеналу" стануть вільними агентами

У четвер, 9-го червня відбулося перше засідання нового тренерського штабу київського "Арсеналу" під керівництвом новопризначеного головного тренера Леоніда Кучука.

Тренерський штаб виніс рішення відмовитися від продовження контрактів клубу з наступними гравцями: Андрієм Комарицьким, Віталієм Ревою, Сергієм Закарлюкою, Вітаутасом Лукшею, Сергієм Матюхіним, Олександром Данілавим, Роланом Гусєвим. Всі гравці отримають статус вільних агентів.

Нагадаємо, Леонід Кучук, який раніше очолював тираспольський "Шериф", зайняв місце Юрія Бакалова, чиї результати в минулому році не влаштували керівництво Канонірів - в сезоні 2010/2011 "Арсенал" посів дев'яте місце в турнірній таблиці.

Обговорювалися також деякі питання та перспективи нових придбань клубу. З відпустки гравці команди повертаються в розташування Канонірів 12 червня.

Зазначимо, що двоє гравців - Рева та Закарлюка - виступали за команду ще до перейменування, що відбувся в 2001-му році, коли вона носила назву ЦСКА.

Зараз ви читаєте новину «Семеро гравців київського "??Арсеналу" стануть вільними агентами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути