субота, 24 березня 2012 15:58

Арбітр скандального матчу у відборі на Євро-2012 завершив кар'єру

Арбітр скандального матчу у відборі на Євро-2012 завершив кар'єру
Дід і батько Гонсалеса також займалися суддівством ФОТО:SPELASPEL.SE

Іспанський арбітр Іттуральде Гонсалес прийняв рішення завершити професійну кар'єру. Суддя повинен був попрощатися з великим футболом після закінчення поточного сезону, оскільки трохи більше місяця тому йому виповнилося 45 років, однак Гонсалесу довелося піти раніше.

Приводом для дострокового завершення кар'єри стала фізична форма судді, яка погіршилась після травми, яку він отримав у матчі 27-го туру примери між "Бетисом" і "Реалом" (2:3).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арбітра матчу Ірландія - Вірменія "поховали" у Вікіпедії

Гонсалес, дід і батько якого також присвятили життя суддівства, обслуговував матчі іспанського чемпіонату з 3 вересня 1995 року. З того часу він відсудив 291 матч і показав в них 1647 жовтих і 118 червоних карток.

Крім внутрішніх, арбітру давали обслуговувати матчі і на міжнародній арені, але не завжди його робота залишала відчуття задоволеності. Так, Гонсалес обслуговував останній матч відбіркового турніру Євро-2012 між збірними Ірландії та Вірменії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Шандор завершив суддівську кар'єру

У першому таймі він несправедливо вилучив з поля голкіпера вірменської збірної Романа Березовського. Перемога обом командам гарантувала участь в стикових матчах, і багато хто вважає, що іспанець виконував замовлення "згори".

Зараз ви читаєте новину «Арбітр скандального матчу у відборі на Євро-2012 завершив кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути