четвер, 22 березня 2012 11:13

Захисник "Реала", який назвав арбітра "сучий син", може пропустити залишок чемпіонату Іспанії

Захисник "Реала", який назвав арбітра "сучий син", може пропустити залишок чемпіонату Іспанії

Захиснику мадридського "Реала" Пепе загрожує дискваліфікація від чотирьох до дванадцяти матчів, повідомляє іспанська преса.

Справа в тому, що португальський футболіст образив головного суддю матчу 29-го туру національної першості між вершковими і "Вільярреалом" Парадаса Ромеро.

Пепе вважає, що господарям поля вдалося забити один гол і завоювати очко лише при безпосередній участі служителя Феміди. Як повідомив Парадас в післяматчевому протоколі, Пепе був вилучений в тунелі по дорозі до роздягалень. Він образив суддю, сказавши йому: "Ну і грабіж, сучий син".

Нагадаємо, крім Пепе у складі Вершкових були вилучені Серхіо Рамос, Месут Озіл, Жозе Моуріньо і його помічник Руй Фаріа.

Нагадаємо, 21 березня в матчі іспанської Ла Ліги "Вільярреал" дав бій мадридському "Реалу", і зумів не тільки відібрати у нього очки, а й змусити догравати матч удев'ятьох. Тепер відрив між "Реалом" і "Барселоною" становить 6 очок.

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Реала", який назвав арбітра "сучий син", може пропустити залишок чемпіонату Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути