понеділок, 19 серпня 2013 13:50

Анатолій Коньков визнав, що в Україні є договірні матчі

Анатолій Коньков визнав, що в Україні є договірні матчі
оньков: "У боротьбі з договорняками потрібні спільні зусилля". Фото: sport-xl.net

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков в інтерв'ю програмі "Профутбол" відповів на запитання журналіста, чи є в Україні договірні матчі.

"Так, є! Ми з цим постійно боремося, але... напевно, тут потрібні спільні зусилля. Те, що сьогодні ми намагаємося зробити - довести до Верховної Ради, щоб вони прийняли якісь закони про спорт взагалі. Щоб можна було включати правоохоронні органи , щоб вони з цими "явищами" боролися разом з нами", - заявив Коньков.

Нагадаємо, що в середу, 14 серпня, робоча група УЄФА ухвалила рішення замінити харківський "Металіст" на грецький ПАОК в раунді плей-офф Ліги чемпіонів.

Раніше УЄФА дискваліфікував харківський "Металіст" з єврокубкового сезону 2013/14 за зіграний договірної матч з "Карпатами" у 2008 році.

2 серпня Спортивний арбітражний суд в Лозанні (CAS) виніс рішення у справі про договірний характер матчу між львівськими "Карпатами" та харківським "Металістом".

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Коньков визнав, що в Україні є договірні матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути