понеділок, 01 березня 2010 15:43

Американський боксер визвався на місце Валуєва

Американський боксер визвався на місце Валуєва

Менеджер американського боксера Фреса Окендо Том Цатас заявив, що його підопічний готовий зустрітися з чемпіоном світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) українцем Віталієм Кличком. Цатас підкреслив, що Окендо, на його думку, заслужив поєдинок за чемпіонський титул. Про це повідомляє інтернет-видання Boxingscene.

За словами Цатаса, після того, як від бою з Кличком відмовився Микола Валуєв, українцеві доведеться вибрати між трьома боксерами - американцем Джеймсом Тоні, кубинцем Одланьєром Солісом і Окендо. Цатас відзначив, що Соліс провів на професійному ринзі лише 15 поєдинків.

Результат бою Тоуні з Окендо, який відбувся в грудні 2008 року і закінчився перемогою Тоуні, Цатас вважав несправедливим. За словами менеджера, всі розуміють, що насправді цей поєдинок виграв Окендо.

Цатас підкреслив, що Окендо в бою з Кличком міг би проявити себе краще, ніж будь-який з останніх суперників українця, якими були Семюель Пітер, Хуан Карлос Гомес, Кріс Арреола і Кевін Джонсон.

Кличко планував провести бій з Валуєвим 29 травня 2010, однак переговори про організацію цього поєдинку зайшли в глухий кут. Промоутерів Валуєва не влаштувала сума гонорару, запропонована представниками українського боксера.

36-річний Окендо провів на професійному рингу 37 поєдинків. Американець здобув 32 перемоги і зазнав п"ять поразок. У своєму останньому бою в лютому 2010 року Окендо переміг американця Деметріса Кінга.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Американський боксер визвався на місце Валуєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути