пʼятниця, 26 лютого 2010 11:01

Віталій Кличко залишив "K2 East Promotions"

Віталій Кличко залишив "K2 East Promotions"

Віталій Кличко вийшов зі складу засновників "K2 East Promotions". Про це повідомив журналістам промоутер компанії Вадим Бухкалов.

"Я завжди пишався нашою співпрацею з Кличком, і я вдячний йому за той шлях, який ми пройшли разом. Проте сьогодні Віталій вже не є співвласником "K2 East Promotion". Коментарі з цього приводу я залишу при собі, скажу лише, що завжди відкритий до співпраці з ним. Також хочу повідомити, що Олександр Красюк більше не директор "K2 East Promotions". Олександр звільнився, і я не бачу в цьому жодної проблеми", - заявив Бухкалов, якого цитує прес-служба компанії.

Промоутер також повідомив, що "всі боксери "K2 East Promotion", за винятком Олександра Устінова, залишилися в компанії". "Мої боксери - талановиті хлопці, і я щасливий тим, що зумів допомогти їм зробити гарну професійну кар"єру... Боксери "K2 East" вже наблизилися до еліти світового боксу, але їм ще належить стати зірками світового масштабу - такими ж, як наші співвітчизники, брати Кличко", - заявив Бухкалов.

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко залишив "K2 East Promotions"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути