субота, 23 листопада 2013 12:00

"Якщо ФФУ продовжить угоду, тоді немає сенсу кудись їхати" - Фоменко

"Якщо ФФУ продовжить угоду, тоді немає сенсу кудись їхати" - Фоменко
Контракт з Фоменком можуть продовжити на два роки ФОТО: rian.com.ua

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко заявив, що залишиться на своїй посаді, якщо Федерація футболу України (ФФУ) запропонує продовження контракту.

Фоменко був призначений головним тренером збірної України у грудні 2012 року, підписавши контракт за схемою "1+2" з можливістю продовження. Під його керівництвом національна команда здобула 6 перемог і одного разу зіграла внічию у відбірковому турнірі світової першості і зайняла друге місце в групі Н. Однак у стикових матчах за право зіграти у фінальній стадії чемпіонату світу українці поступилися збірній Франції (2:0, 0:3).

У ЗМІ з'явилася інформація про те , що Фоменко може очолити збірну Південної Кореї, в якої ця посада залишається вакантною. Відповідаючи на питання про те , чи погодиться 65-річний фахівець, якщо надійде пропозиція від південнокорейської команди, він зазначив: "у плані емоцій, звичайно, хотілося б".

"Але у мене контракт за системою "1+2", і якщо федерація продовжить угоду, тоді немає сенсу кудись їхати. А якщо ні, тоді інша справа", - сказав Фоменко, чиї слова наводить українське видання "Сегодня".

Раніше президент ФФУ Анатолій Коньков заявив, що задоволений роботою Фоменка, який виконав "практично всі" умови, поставлені перед ним.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо ФФУ продовжить угоду, тоді немає сенсу кудись їхати" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути