вівторок, 01 листопада 2016 12:21

Як зіграли суперники українських команд у єврокубках

Як зіграли суперники українських команд у єврокубках
"Бенфіка" показала найкращий старт в історії клубу в чемпіонаті Португалії

Суперники українських команд в єврокубках провели чергові матчі у внутрішніх чемпіонатах.

"Динамо"

Суперник "Динамо" по Лізі чемпіонів "Бенфіка" у рамках 9-го туру португальської прімери розтрощила на своєму полі середняка чемпіонату "Пасуш де Феррейра" (3:0). Голами в "орлів" відзначилися Гонсалу Гуедеш, Сальвіо і Піцці. Лісабонці набрали 25 очок з 27 можливих і залишаються єдиною командою першості, яка йде без поразок. Підопічні Руя Віторії на п'ять пунктів випереджають своїх найближчих переслідувачів з "Порту".

"Бешикташ" зіграв внічию з "Генчлербірлігі" - 1:1 у матчі 9-го туру турецької суперліги. "Наполі" програв "Ювентусу" в центральному поєдинку 11-го туру серії "А". Зустріч завершилася з рахунком 1:2.

"Зоря"

Найближчий опонент "Зорі" у Лізі Європи "Фейеноорд" у внутрішній першості трохи "забуксував". Після дев'яти переміг поспіль на старті чемпіонату команда Джованні ван Бронкхорста в другому турі поспіль задовольнилася нічиєю на своєму полі. Якщо тиждень тому роттердамці насилу врятували гру з "Аяксом" (1:1), то тепер самі втратили перемогу в зустрічі з "Херенвеном" (2:2). Голи у "Фейєноорда" забили Йоргенсен (з 8 м'ячами він лідирує у бомбардирських перегонах першості) і Карсдорп. Незважаючи на осічку, суперник "Зорі" з 29 очками залишається на вершині таблиці Ередивізії, на три пункти випереджаючи "Аякс".

"Фенербахче" знищив "Кардемір Карабюкспор" з рахунком 5:0. "Манчестер Юнайтед" продовжує падіння. Команда Жозе Моуріньйо не змогла забити "Бернлі" - 0:0.

"Шахтар"

Суперника "Шахтаря" по Лізі Європи бельгійський "Гент" продовжує лихоманити. У матчі ліги Жюпіле "індіанці" програли на виїзді "Мехелену" - 0:2. Другий гол, уже в компенсований час, підопічні Хейна Ванхазебрука пропустили з 11-метрового, отриманого в комплекті з вилученням Асаре. У підсумку "Гент" опустився на 6-е місце у таблиці (21 очко після 13 турів).

"Коньяспор" програв "Бурсаспору" - 0:2. "Брага" обіграла "Белененсеш" - 2:1.

У Лісабоні пройде матч "Динамо" - "Бенфіка". Початок зустрічі о 21:45. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію.

У четвер "Зоря" і "Шахтар" зіграють свої матчі у Лізі Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Важко знайти слабкі місця в грі "Бенфіки"- Шахов

Зараз ви читаєте новину «Як зіграли суперники українських команд у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути