неділя, 30 квітня 2017 13:09

Як Кличко бився з Джошуа: повне відео поєдинку

Як Кличко бився з Джошуа: повне відео поєдинку
Перемогла молодість — експерт про бій Кличко - Джошуа

У Лондоні на стадіоні "Вемблі" український боксер Володимир Кличко програв Ентоні Джошуа в поєдинку за титули IBF, IBO і WBA.

У п'ятому раунді Джошуа відправив Кличка в нокдаун і, здавалося, все завершено, але українець вистояв. У шостому раунді і сам відправив британця в нокдаун.

В 11 раунді Ентоні Джошуа провів атаку з потужним аперкотом, після якого Кличко двічі побував в нокдауні. Британець кинувся добивати, а рефері прийняв рішення зупинити бій. Це перемога Джошуа технічним нокаутом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що треба знати про бій Кличко - Джошуа

Відомий боксерський експерт Олександр Бєлєнький вважає, що Володимиру варто задуматися про завершення кар'єри.

"Рефері був на боці Кличка. Сама зупинка бою сумнівна, але він міг спокійно зупинити до цього. Перемогла молодість. Джошуа зберіг сили, він був свіжішим. Він в 11-му раунді знову побіг.

Не треба закінчувати життя калікою. Те, що Кличко напропускав, може позначитися через 20 років. Йому можуть бути цікаві тільки важкі бої, поєдинки з "мішками" вже нікому не цікаві. Згадайте Мохаммеда Алі, не треба до цього доводити. Життя не обмежується тільки рингом", - сказав Бєлєнький в ефірі телеканалу "Інтер".

Британець здобув 19-ту перемогу поспіль і всі - нокаутом. Кличко зазнав п'ятої поразки в кар'єрі при 64 перемогах (53 нокаутом).

Зараз ви читаєте новину «Як Кличко бився з Джошуа: повне відео поєдинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути