неділя, 25 грудня 2011 18:57

"Як футболістам закрити рот, якщо не карткою?" - екс-арбітр

"Як футболістам закрити рот, якщо не карткою?" - екс-арбітр

Відомий у минулому арбітр Михайло Кусень висловив думку про поведінку окремих гравців в українській першості, відзначивши, що емоції на футбольному полі суддям доводиться контролювати лише за допомогою попереджень.

"Ви подивіться, яка ситуація в турнірній таблиці, вона і є причиною такої кількості пенальті. Навесні командам залишиться зіграти лише 10 турів, і цього може бути недостатньо, щоб вирішити свої завдання. Тому й викладалися на всі сто.

Зараз у багатьох виникають питання, чому призначається так багато пенальті, багато карток. Але ви подивіться, як футболісти поводяться. Це ж зухвальці! Кожен хоче поговорити з арбітром і щось йому довести. А як їм закрити рот, якщо не карткою?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Євро-2012 працюватиме український арбітр - офіційно

А як вони б'ють по ногах? Минуло десять хвилин гри, а він уже тричі врізав супернику. Арбітр дає жовту картку і повинен давати другу, але не хоче, тому що вилучення на 15-й хвилині неодмінно потягне за собою звинувачення в корупції.

Це все від нестачі внутрішньої культури. Ми пожинаємо плоди попередньої розбещеності та заангажованості нашого футболу", - цитує екс-арбітра "Експрес".

Зараз ви читаєте новину «"Як футболістам закрити рот, якщо не карткою?" - екс-арбітр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути