неділя, 23 жовтня 2016 12:43

18-річний гравець "Мілана" забив красень-гол Буффону

18-річний гравець "Мілана" забив красень-гол Буффону

Футболісти "Мілана" обіграли "Ювентус" в домашньому матчі дев'ятого туру чемпіонату Італії.

Зустріч, що пройшла у Мілані в суботу, завершилася перемогою "россонері" з рахунком 1:0. Єдиний гол на 65-й хвилині провів Мануель Локателлі.

"Після фінального свистка я пішов обійняти Доннарумму, але не помітив, що у нього йде кров (з вуха) і забруднив куртку. Не хочу кощунствувати, але кров Джанлуїджі важлива.

Я відчуваю величезну радість. Говорив з президентом Берлусконі - він теж радий. Ми набрали 16 очок в шести останніх матчах. Це космос.

Вражаюче, що ми виграли завдяки одному хлопцеві, який народився в 1998 році, і ще одному, який народився в 1999 році. Сейв Доннарумми нагадав мені порятунок Абб'яті в Перуджі, коли ми виграли скудетто. У мене кров захолола в жилах після удару Хедіри, але Джіджі врятував нас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До збірної Італії викликали наймолодшого за 105 років футболіста

Більше ніхто в Європі не грає з 17-річним воротарем і 18-річним плеймейкером (Мануель Локателлі) в складі. Це доводить, що ми добре попрацювали над своєю Академією.

Романьолі трохи постарше - йому 21 рік. Гру Палетти недооцінюють. Його досвід і приклад дуже допомагають Алессіо. Романьолі сьогодні був ідеальний. Думаю, він буде першим вибором в обороні збірної Італії найближчі десять років, коли захисники "Ювентуса" завершать кар'єру у збірній", - сказав після матчу віце-президент "Мілана" Адріано Галліані.

"Ювентус", який зазнав другої поразки в поточному чемпіонаті, з 21 очком залишився на першому місці в турнірній таблиці. "Мілан" з 19-ма балами знаходиться на другій сходинці.

Чемпіонат Італії

9-й тур

Мілан - Ювентус 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - 65 Локателлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наполі" опустився на 4-те місце: результати 8-го туру серії "А"

Зараз ви читаєте новину «18-річний гравець "Мілана" забив красень-гол Буффону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути