субота, 08 лютого 2014 10:30

"Дамо бій "Донецьку" - наставники підколювали один одного перед Фіналом чотирьох
22

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Сьогодні, 8 лютого, пройдуть півфінали Кубка України з баскетболу. Першого фіналіста визначать київський "Будівельник" та "ДніпроАзот". Поєдинок розпочнеться о 13:30. В іншій парі о 16:00 зіграють "Говерла" та "Донецьк". Обидва матчі приймає київський Палац Спорту.

У неділю, 9 лютого, відбудеться фінал Кубка України. Початок зустрічі о 14:00.

Напередодні "Будівельник" та "Говерла" провели відкриті тренування. Також відбулась передматчева прес-конференція за участю тренерів команд.

Айнарс Багатскіс, наставник "Будівельника":

"Буду говорити тільки про завтрашній матч. Не хочу гадати наперед. Для нас "Азот" неприємний суперник. Моментами незрозуміло, чому команда знаходиться на дні турнірної таблиці у Суперлізі. Суперник демонструє агресивний баскетбол. Від нашого поєдинку я очікую боротьбу. Для нас найголовніше — це терпіння. Нам нічого не потрібно видумувати, а просто чекати свого моменту."

Віктор Кобзистий, наставник "ДніпроАзота":

"Ми дуже задоволені, що змогли потрапити у Фінал чотирьох, не дивлячись на всі ті труднощі, які у нас виникають у цьому сезоні. Особливо допікають травми. Випав Костя Анікієнко, який зламав руку. Він виконує великий об'єм роботи у захисті, тому це велика втрата для нас. "Будівельник" для нас — це хороший подразник. Це вершина українського баскетболу. Чекаю від молодих гравців агресивності та бажання, а від старших розумної гри. Дамо бій супернику. Айнарс може посміятися", - пожартував колишній підопічний Багатскіса.

"Я тебе вже боюсь", - також жартома відповів наставник "Будки".

Євген Мурзін, наставник "Говерли":

"Налаштований оптимістично. Ми двічі програли "Донецьку" у чемпіонаті, але завтра дамо бій. Будемо налаштовуватись на перемогу, адже від цього залежить наше потрапляння у фінал. Будемо битися до кінця. Сподіваюсь, ми зробили правильні висновки з поразки у Донецьку. Покажемо зовсім іншу гру. Протистояння Сходу і Заходу? У вас такі політичні питання. Ні "Донецьк" - не найбільший подразник. Ви самі чудово знаєте, що наш головний подразник — це Львів."

Валерій Плеханов, наставник "Донецька":

"Я також впевнений, що буде зовсім інша гра. Ми не сиділи склавши руки. Хоча після Нового року ми граємо слабкіше, ніж до того. Це пов'язано зі щільним графіком. Це Фінал чотирьох. Якщо програєш одну чверть з розгромним рахунком, то можеш їхати додому. Тут кожна гра. Як остання. Хочемо показати красивий баскетбол."

Зараз ви читаєте новину «"Дамо бій "Донецьку" - наставники підколювали один одного перед Фіналом чотирьох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути