Ексклюзиви
субота, 21 травня 2011 15:59

Дентіньо означає "маленький зуб"

Дентіньо означає "маленький зуб"

Донецький "Шахтар" підписав контракт з форвардом бразильського "Корінтіанса" Дентіньо.

"Дентіньо – хороший гравець, але останнім часом він грав нижче свого рівня і міг втратити місце в основному складі "Корінтіанса", - розповідає "Gazeta.ua" журналіст авторитетного бразильського видання "O Globo" Рафаель Мараньяо. - Клуб був більш, ніж щасливим продати його у "Шахтар". На думку бразильських журналістів, які пильно стежать за командою, у "Корінтіансі" вважали, що настав час Дентіньо залишити клуб і не могли відповісти відмовою на пропозицію "Шахтаря".

Дехто пояснював невдалу гру футболіста поза футбольними моментами, але наставник "Корінтіанса" заперечив це і заявив, що це був "просто поганий момент".

Дентіньо — дуже популярний гравець у "Корінтіансі", особливо серед дітей. Чому? Він є вихованцем клубної академії і хорошим хлопцем. Дентіньо - дуже товариський і привітний. Крім того, допомагає його прізвисько. Дослівно Дентіньо означає "маленький зуб". Футболіст заробив його через свої великі передні зуби. Він трішки нагадує героя відомого бразильського комікса.

Зараз у Бразилії всі задаються питанням чи поїде з Дентіньо його дівчина. Даніеле Соуза — відома фотомодель, яка знімається для чоловічих журналів. Вона вже заявила, що не хоче кидати свою кар'єру. Схоже, дівчина часто подорожуватиме з Сан-Паулу у Донецьк і у зворотному напрямі."

Нагадаємо, новачок "гірників" підписав з клубом п'ятирічний контракт. Сума угоди склала 7,5 мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «Дентіньо означає "маленький зуб"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути