понеділок, 20 жовтня 2014 09:20

Президент Росії не розуміє англійської, а журналісти-міжнародники - української мови

Саміт у Мілані показав, що російський президент - єдиний на переговорах глава держави, що не володіє англійською мовою. А журналістам з Росії знадобився перекладач навіть з української.

"Російські журналісти одностайно вирішили, що українська - не діалект російської", - написав присутній там журналіст "Голосу Америки" Руслан Дейниченко після того, як Президент України Петро Порошенко дав короткий брифінг українською мовою:

 

Трохи раніше того ж дня на жартівливій сторінці "Бандеровская чупакабра" прокоментували фотографію, на якій видно, що Петро Поррошенко - єдиний керівник країни, що сидить без перекладача.

"Почався другий тур переговорів у Мілані. І знову про лінгвістичне - єдиний Порошенко сидить без перекладача збоку", - підписане фото:

 
 
Російський президент - навпаки: єдиний, кому на чергових переговорах довелося користуватися навушниками з синхронним перекладом. Це зауважили журналісти сайту "Обозреватель":
 
"За підсумками п'ятничної зустрічі в Мілані, стало ясно, що іноземні мови - не найсильніша сторона російської делегації. У п'ятницю вранці, під час робочого сніданку лідерів ЄС за участю Президента України Петра Порошенка і президента Росії Володимира Путіна, тільки Путіну знадобилися навушники для синхронного перекладу з англійської".
 
Автор: фото: ТСН
 
Зараз ви читаєте новину «Президент Росії не розуміє англійської, а журналісти-міжнародники - української мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути