четвер, 01 квітня 2021 23:46

Що сталося із сексом на карантині

Що сталося із сексом на карантині
25,5% респондентів через карантин живуть взагалі без сексу. Фото: pixabay

Карантин значно вплинув на сексуальне життя людей.

Коли обмеження припиняться, то на людство можуть чекати "ревучі 20-ті", заявив професор соціології Рохемптонського університету Марк Маккормак.

Інтим під час пандемії у людей, які не живуть під одним дахом, став неможливим. Дуже помітно обмеження вплинули на молодь. У цих роках вони лише досліджують власну сексуальність та налагоджують відносини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як продовжити тривалість сексу

Фахівці провели дослідження, у якому взяли участь 565 осіб віком від 18 до 32 років. 25,5% респондентів через карантин живуть взагалі без сексу. 26% стали частіше мастурбувати, 20% – частіше займатися сексом із партнером і 20% – дивитися більше порнографії на самоті.

При цьому третина опитаних стала рідше займатися сексом із партнером, чверть менше мастурбувати, і близько однієї п'ятої (22%) – рідше дивитися порно. У жінок сексуальне бажання було загалом нижче, ніж у чоловіків. Лібідо дуже знизилось під час локдауну.

Тривалість життя чоловіків залежить від того, коли вони частіше займаються сексом. Чикагські вчені з Іллінойського університету з'ясували, що ранковий секс корисніший для чоловічого здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Що сталося із сексом на карантині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути