пʼятниця, 29 січня 2016 18:04

Секс в презервативі може нашкодити здоров'ю - вчені

Секс в презервативі може нашкодити здоров'ю - вчені

Секс з використанням презерватива може не тільки захистити вас від небажаних інфекцій, але і в той же час завдати серйозної шкоди вашому здоров'ю. Про це заявив американський сексолог Рінад Мінвалєєв.

Вчений упевнений, що латкес заважає обміну чоловічих і жіночих гормонів: під час статевого акту чоловік віддає жінці андрогени, а жінка натомість віддає естрогени. Ці гормони, на думку Мінвалєєва, зміцнюють стінки кровоносних судин.

Через нестачу гормонів жінки потерпають більше ніж чоловіки, вважає Рінад. Брак андрогенів провокує жіночий організм самостійно виробляти чоловічі гормони, а це може призвести до активного росту волосся на руках і ногах.

Крім цього, шотландські та португальські дослідники не так давно провели серію тестувань і з'ясували, що під час сексуального контакту з використанням презерватива виявляється негативний вплив на діяльність головного мозку партнерів. І, навпаки, секс без презерватива здатний поліпшити діяльність мозку.

Зараз ви читаєте новину «Секс в презервативі може нашкодити здоров'ю - вчені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути