пʼятниця, 18 липня 2014 17:20

Кожен п'ятий чоловік мріє про секс із повною жінкою

Кожен п'ятий чоловік мріє про секс із повною жінкою

"Жінки значно більше стидаються свого тіла ніж чоловіки, - пояснює сексопатолог Віктор Крикун. - Останнім часом жінки часто звертаються із проблемою, що поправились після пологів і не відчувають оргазм. Це повна нісенітниця. Відчуття оргазму від ваги не залежить. Проблеми в голові. Жінка сама стидається власного тіла і думає, що чоловіку не подобається. Від цього комплекси, вона не може розслабитись і оргазм не настає. Навпаки в цьому є свої переваги. В повної пари статевий акт триватиме довше. Чоловіки з надмірною вагою мають менш чутливі рецептори, тому щоб досягти оргазму потрібно довше рухатись. "

Сексопатолог каже, що кожен п'ятий чоловік мріє про сексуальні стосунки з повненькими жінками.

"У мене є приказка, що чоловік не собака і на кістки не кидається. Помітив, що чоловіки до 30 років займаються сексом із худющими дівчатами, але одружуються на тих, що мають більш округлі форми. Через те, що підсвідомо чоловіки вибирають жінок,- матерів із більш широкими бедрами та округлими грудьми. Таким легше народити. У мене є клієнт в якого жінка дуже худа. Каже, що постійно із нею в ліжку мерзне. А після занять сексом набиває собі лобкову кістку до синців, так що потім кілька днів відходить. Вони з нею вже по всіх лікарях були. Жінка їсть більше здорового чоловіка, але поправитись не може"

Для людей із зайвою вагою краще підбирати більш зручні пози для заняття сексом.

"Найкраще обом підійде поза наїздниці. Тоді не заважатиме ні живіт партнера ні лишні складки партнерки. Також ражу займатися сексом на колінах чи в позі — ембріон, коли жінка лежить на боку, піджавши під себе ноги"- пояснює сексопатолог.

Лише 8% чоловіків мріють про сексуальні стосунки із дуже худими, дуже високими або занадто повними жінками.

"Як правило це разовий секс, щось схоже на куштування екзотичного фрукта, коли раз спробував і більше не хочеться"

Зараз ви читаєте новину «Кожен п'ятий чоловік мріє про секс із повною жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути