середа, 14 вересня 2016 23:01

6 головних секретів людей, які багато займаються сексом

6 головних секретів людей, які багато займаються сексом

Чим краще сексуальне життя в парі, тим більше партнери задоволені шлюбом в цілому.

Ці люди не чарівники, їх секрети прості, кожен з нас при бажанні може скористатися цим досвідом, пише psychologies

1. ВОНИ ВІДРІЗНЯЮТЬСЯ ДОБРОЗИЧЛИВІСТЮ

Згідно з новим дослідженням, в якому взяли участь молодята-гетеросексуали, частіше за інших займаються сексом ті пари, в яких жінка відрізняється високим ступенем доброзичливості. При цьому автори, психологи з Університету штату Флорида, брали до уваги всі елементи, складові так званої Великої п'ятірки особистісних рис: доброзичливість, відкритість, нейротизм, екстраверсію, свідомість (сумлінність). Але саме доброзичливість виявилася тою ключовою рисою, яка безпосередньо впливала на інтенсивність сексуального життя.

Дослідження показало, що якщо ініціатором в сексі частіше виступає чоловік, то рішення, зайнятися сексом чи ні, в більшості випадків залишається за жінкою.

2. ВОНИ ВИСИПАЮТЬСЯ

Повноцінний сон - це ще один стимулятор сексуальної активності. Дослідження, проведене під керівництвом Девіда Келмбаха з Мічиганського університету, показало, що студентки, які дозволяють собі сон тривалістю вище середнього, відрізняються більш високим рівнем потягу.

Як показує інше дослідження, окситоцин та інші гормони, що вивільняються в результаті оргазму, можуть покращувати сон.

3. ПІД ЧАС СЕКСУ ВОНИ ГОВОРЯТЬ "Я КОХАЮ ТЕБЕ"

В рамках масштабного дослідження, яким керував психолог Девід Фредерік з Університету Чепмена, 75% сексуально задоволених чоловіків і 74% сексуально задоволених жінок розповіли, що під час сексу їх партнер говорив їм "Я кохаю тебе". Багато з них також відзначали, що задоволеності сприяє відповідна атмосфера і розмови про секс.

4. ВОНИ ЛЮБЛЯТЬ ЕКСПЕРИМЕНТИ

Ось тут і Камасутра може стати в нагоді. Як з'ясувалося в ході того ж дослідження, експерименти в ліжку загострюють відчуття щастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 небезпечних для життя позицій Камасутри

5. ВОНИ ЗАЙМАЮТЬСЯ СПОРТОМ

Як показує дослідження групи авторів на чолі з Едріаном Вайдал з Університету Дьюка, будь-які фізичні вправи сприяють посиленню сексуального потягу. Більшою мірою це стосується чоловіків: чим більше вони тренуються в залі, тим краще у них еректильна функція. Заняття фізкультурою можуть допомогти навіть при зниженому статевому потязі.

6. ВОНИ НЕ ЗАЙМАЮТЬСЯ СЕКСОМ ЗГІДНО РОЗКЛАДУ

Для них секс - задоволення, а не один з пунктів в списку обов'язкових справ. Як показав експеримент дослідників, пари, яким дається завдання частіше займатися сексом, починають ставитися до нього як до рутини, і бажання партнерів слабшає.

Іншими словами, заняття сексом не можуть бути "завданням" або "метою". Хороший секс передбачає, що ми віддаємося на волю бажанню, коли б воно не охопило нас, і дозволяємо йому вести нас за собою.

Нагадаємо, учені встановили пік жіночої сексуальності

Зараз ви читаєте новину «6 головних секретів людей, які багато займаються сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути