четвер, 10 листопада 2016 13:56

За місяць перевірять усіх переселенців

За місяць перевірять усіх переселенців
vsapravda.info

Перевірка вимушених переселенців в Україні повинна завершитися до 8 грудня. Влада отримає реальні дані про їхню кількість.

Про це розповів міністр із питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш в ефірі програми "Лівий берег" на "24 каналі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розенко: мешканці ДНР і ЛНР зможуть отримати пенсії

"Інформацію про те, скільки людей проживає на окупованих територіях - отримати не можемо. Користуємося інформацією міжнародних партнерів. Торік в ООН вказали, що на непідконтрольній Україні території мешкають 2,7 мільйона жителів, із них 660 тисяч - діти", - зазначив Вадим Черниш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не всім переселенцям відновили виплати

200 тис. переселенців можуть втратити соціальні виплати. Це - люди, які перебувають на непідконтрольній Україні території, але отримують допомогу від України, повідомили в кінці жовтня в Мінсоцполитики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 40% переселенців знайшли роботу

На 7 листопада цього року на обліку перебувають 1 663 843 переселенці з Донбасу й Криму, за даними Міністерства соціального захисту. З початку 2016 року їм виплатили майже 2,7 млн грн.

Раніше Вадим Черниш в інтерв'ю "Дзеркалу тижня" розповідав, що "липові" переселенці мешкають переважно на територіях, близьких до лінії розмежування.

Зараз ви читаєте новину «За місяць перевірять усіх переселенців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути