вівторок, 21 лютого 2017 14:10

Україні дали €1 млн на футбол

Україні дали  €1 млн на футбол
Фото: newsmarket

УЄФА прийняв рішення виділити Україні 1 млн євро на розвиток футболу серед дітей-переселенців. Про це повідомив президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

"У Будинку футболу відбулася робоча зустріч з представниками УЄФА Франтішеком Лаурінецом і Зораном Лаковічем, які допомагають нам підтримувати і розвивати кримський футбол на материковій частині України.

Під час діалогу ми обговорили кілька важливих питань щодо розвитку спортивної інфраструктури та реалізації програм підтримки футбольної активності серед дітей-переселенців.

Приємно, що представники УЄФА високо оцінили зроблені ФФУ дії в цьому напрямку. А керівництво УЄФА вирішило виділити Україні 1 мільйон євро на будівництво нових футбольних майданчиків, придбання необхідного інвентарю та проведення турнірів серед дітей-переселенців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінал Ліги чемпіонів - це велика перемога: оптимістичні підсумки року від Павелка

Це серйозна підтримка, завдяки якій перед нашими юними любителями футболу, постраждалими від анексії Криму і війни на Донбасі, відкриються нові можливості для удосконалення їхньої ігрової майстерності", – написав Павелко на своїй сторінці у Facebook.

Павелко очолив Федерацію футболу України 6 березня 2015-го.

Зараз ви читаєте новину «Україні дали €1 млн на футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути