четвер, 17 березня 2016 10:55

В Apple розповіли, як правильно заряджати гаджети

В Apple розповіли, як правильно заряджати гаджети

У корпорації Apple розповіли про правильність зарядження гаджетів, розмістивши відповідну інструкцію на власному офіційному сайті.

Apple опублікувала ретельний перелік маніпуляцій, який допоможе зберегти заряд акумулятора набагато довше. Спочатку необхідно постійно оновлювати гаджет після виходу кожного пакета оновлень, в якому можуть бути технології з економії заряду батареї. Іншим пунктом є необхідність заощадження телефону, або планшета від високих перепадів температур – мінімальною позначкою є -35 градусів, максимальною – +22 градуси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple представить нові версії iPhone та iPad 21 березня

Під час підзарядки необхідно знімати чохол, щоб уникнути перегріву, в разі залишення гаджета без роботи над довгий час необхідно наполовину витратити заряд батареї у зв'язку з тим, що повністю розряджений акумулятор може припинити заряджатися, а користувачеві доведеться купувати нову батарею. Для мобільних пристроїв і планшетів необхідно встановити автоматичну яскравість екрана і тримати мережу Wi-Fi постійно ввімкненою.

iOS 9 має функцію енергозбереження, завдяки якій користувач отримує повідомлення про слабкий заряд і відключає синхронізацію з сервісом iCloud і AirDrop, але можливість здійснювати дзвінки і виходити в інтернет залишається. Також, в останньому оновленні iOS є функція перегляду програм, які найбільше витрачають енергії, а користувач може припинити роботу найбільш витратних додатків.

Нагадаємо, 9 березня у мережі з'явилися знімки чохла для нового iPhone 7.

Зараз ви читаєте новину «В Apple розповіли, як правильно заряджати гаджети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути