понеділок, 09 травня 2016 13:08

Українські хакери до Дня Перемоги вкололи сепаратистам "сироватку правди"
5


Українські хакери альянсу груп FalconsFlame і Trinity зламали кілька сепаратистських сайтів. Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив волонтер Роман Бурко.

"Ця локальна, але важлива перемога в кіберпросторі дає почуття братерського ліктя, почуття духовного єднання і перемоги, - пише Роман. - Вони показали "як світло з легкістю перемагає темряву". Більше 9 сайтів (9 + 9 травня) отримали ін'єкцію сироватки правди. Українці дуже добрий і вольовий народ, навіть злом ворожих ресурсів російських терористів вони провели естетично і красиво. Вставили відеоролики про справжню історію і трагедії WW2 і про величезний внесок українського народу в боротьбу над загарбниками. Перемогли тоді, переможемо і зараз. Слава Україні. Слава самовідданим воїнам на полях битв і на фронтах інформаційних баталій".

Популярний сайт агресивної російської пропаганди, орієнтований на ведення інформаційної війни проти України http://dnr-pravda.ru зламали в 00:30. На поточний момент містить сторінку дефейса з "привітаннями" від хакерів. Офіційний сайт "ДНР" http://dnr-online.ru/ зламали о 01:00. Близько 7 години на ньому висіла сторінка з відеороликами звернення хакерів і присвячена Другій світовій війні. Така ж інформація розміщена на субдомені офіційного сайту "ДНР" http://old.dnr-online.ru/. Сайт терористів http://crimes.dnr-online.ru був зламаний о 01:30 і наповнений матеріалами про військові злочини Російської Федерації. На поточний момент сторінка дефейса все ще відображається.

Нагадаємо, в квітні група українських хакерів зламали російський інформаційний ресурс ANNAnews. На ньому публікували інформацію в інтересах окупаційних сил на Донбасі, а також проросійських формувань в різних регіонах світу.

Зараз ви читаєте новину «Українські хакери до Дня Перемоги вкололи сепаратистам "сироватку правди"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути