пʼятниця, 29 квітня 2016 11:38

Українські хакери зламали російський пропагандистський сайт і залишили там відеозвернення

Українські хакери зламали російський пропагандистський сайт і залишили там відеозвернення

Група українських хакерів зламали російський інформаційний ресурс. На ньому публікували інформацію в інтересах окупаційних сил на Донбасі, а також проросійських формувань у різних регіонах світу. Нині за посиланням на головну сторінку ресурсу ANNAnews розміщене відеозвернення хакерів.

Про це повідомляє Тиждень.

"Якщо ви переглядаєте це відео, отже ми зачистили інформаційний простір від чергового сайту російських терористів. Звернення до противників: сьогодні ми вилучили всю закриту інформацію з вашого ресурсу. Ваші дані про адміністраторів та користувачів передали волонтерській розвідці "Informnapalm", а також розіслали українським спецслужбам. "Бекапи" вашого сайту знищені та залишилися тільки у нас. Ми даємо вам останній шанс почати все все з чистого аркушу та не використовувати інформаційний простір для брехні та терору", – йдеться у відео зверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хакери розсилають електронні листи з вірусами від імені Roshen

Назва інформаційного ресурсу ANNA-News – це скорочений варіант Abkhazian Network News Agency. За версією агентства, його заснував Марат Мусін, який викладає у кількох російських університетах. Працівники цього ЗМІ часто опиняються у місцях агресії російських військ та готують репортажі на їхню підтримку.

Нагадаємо, у США хакера з Естонії засудили на 7 років тюремного ув'язнення. Кібер-злочинця звинуватили у зломі 500 тис комп'ютерів і крадіжці $14 млн.

Зараз ви читаєте новину «Українські хакери зламали російський пропагандистський сайт і залишили там відеозвернення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути