пʼятниця, 15 січня 2016 10:12

У музеї Нью-Йорка виставлять скелет гігантського титанозавра

У музеї Нью-Йорка виставлять скелет гігантського титанозавра

У п'ятницю в Американському музеї природної історії в Нью-Йорку вперше виставлений на загальний огляд скелет гігантського титанозавра довжиною 37 метрів. Про це повідомляє Reuters.

Повідомляється, що скелет настільки великий для залу копалин музею, що голова титанозавра виявиться на рівні пасажирських ліфтів, "вітаючи" прибувають відвідувачів. Титанозавра відкрито вченими порівняно недавно, і поки його назва носить неофіційний характер. Цей гігантський травоїдний динозавр важив близько 70 тонн – 10 африканських слонів.

Останки одного з найбільш великих титанозавров були знайдені в 2014 році в аргентинській Патагонії, де вони бродили по лісах близько 100 млн років тому.

"Останки гігантських динозаврів за останні роки були виявлені на кожному континенті Землі, і велика кількість таких відкриттів допомогло нам повністю оцінити цю групу динозаврів", – заявив офіційний представник нью-йоркського музею Майкл Новачек.


Компанію титанозавру в музеї складуть інші його експонати, наприклад, фактично муміфікований шерстистий мамонт, що мешкав на Землі близько 11 тис. років тому, тиранозавр рекс, а також 30-метровий штучний блакитний кит.

Нагадаємо, Китай здійснить телепортацію на відстань понад тисячу кілометрів.

Зараз ви читаєте новину «У музеї Нью-Йорка виставлять скелет гігантського титанозавра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути