Ексклюзиви
середа, 15 лютого 2017 21:10

Три інновації, які у майбутньому змінять секс

У найближчому майбутньому відбудеться нова сексуальна революція. За словами науковців, з'являться інновації, які докорінно змінять уявлення про секс і його роль у суспільстві.

Унікальна контрацепція

 

Vasalgel - контрацептив для чоловіків. Цей препарат вводять в організм чоловіка ін'єкцією гелю. Він перекриває канали, якими сперма рухається до чоловічого статевого органу. Дію препарату можна зупинити. Достатньо лише зробити ще одну ін'єкцію речовини. Це зруйнує гелеву пробку сім'явивідних потоках.

Випробовували препарат на мавпах. У тестових групах тварин вагітності не виникли. Найближчим часом Vasalgel протестують на людях.

Гель може з'явитися на ринку вже у 2018 році.

3D-порно

Пристрої віртуальної реальності Oculus Rift та Leap Motion відкриють двері до епохи віртуального сексу. Окуляри Oculus Rift створюють реалістичну картинку. Leap Motion розпізнає жести і переводить їх в команди для комп'ютера. Відтак ґаджет дасть можливість оперувати у віртуальній реальності власними руками.

У таких умовах легко уявити собі сценарій сексу Юлія Цезаря з Клеопатрою у себе в квартирі, кажуть виробники ґаджетів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 українські інновації, які викликали ажіотаж у світі

Ерогенна зона

Американський футуролог Золтан Істван, у майбутньому створять "сексуальний імплантант". Він стимулюватиме центри мозву, які відповідають за сексуальну насолоду без статевого акту. Теоретично це дасть можливість отримувати сексуальну насолоду взагалі без партнерів. Крім того, створення таких ґаджетів дозволить займатися сексом на відстані.

Автор: Фото з nv.ua
 

За словами британського нейрофізіолога з Оксфордського університету Тірі Азіз, управління сексуальними відчуттями дійсно можливе безпосередньо в мозку, шляхом впливу на певні клітини мозку.

Зараз ви читаєте новину «Три інновації, які у майбутньому змінять секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути