понеділок, 21 березня 2016 14:39

ТОП-5 спортивних додатків для Android
5

Щоб бути здоровим і тримати своє тіло в тонусі, потрібно займатись фізичними вправами. Для цього й випускають фітнес-додатки. З їхньою допомогою можна займатись спортом у будь-якому місці, маючи 7-8 хвилин вільного часу. Gazeta.ua пропонує переглянути добірку найпопулярніших фітнес-додатків.

1. Google Fit

 

Додаток може відстежувати активність людини протягом дня. Для цього не потрібно купувати додаткових пристроїв, наприклад, фітнес-трекерів і смарт-годинників. Для виміру даних використовуються внутрішні датчики смартфону. Google FIT розрізняє кроки, біг і їзду на велосипеді, підраховує подолану дистанцію у кроках, кількість спалених калорій, а також дає рекомендації у залежності від досягнутих результатів. Завдяки програмі ви завжди будете в курсі, скільки пройшли, пробігли або проїхали.

2. Runtastic

 

Runtastic використовує GPS для супроводу та аналізу спортивної активності. Наприклад, бігу, ходьби, велопрогулянок і походів. Додаток відстежує час, дистанцію, перепади висоти, витрачені калорії. Також доступна інформація про погоду та офлайн-карти.

3. 8 хвилин для пресу

 

Додаток дає можливість тренувати прес, при цьому не витрачаючи часу та грошей на похід до залу. Тренування Passion4Profession цінують за їхню ефективність і простоту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гаряча модель plus-size порадувала спокусливою фігурою на пляжі

4. 7 Хвилин вправ

 

7-хвилинний комплекс фізичних вправ. Він складається з 12 вправ, кожна з яких виконується протягом 30 сек, з перервами по 10 сек. Для виконання комплексу потрібні лише стілець і стіна. Залежно від того, скільки часу у вас займає виконання кожної вправи, можна повторювати процедуру 2-3 рази.

5. Фітнес тренер

 

Програма "Фітнес тренер" - це збірник готових програм тренувань. Самі вправи містять анімації з описом, журнал тренувань, атлас тіла, різні статті на тему фітнесу, калькулятор. Використовуючи додаток "Фітнес тренер", можна створити власний режим тренувань на основі готових планів або особистих переваг. Готових програм тренувань у програмі три: для початківців, жіноча програма для схуднення і для домашніх тренувань. База знань "Фітнес тренера" складається з понад 90 різних вправ, в Pro-версії – з понад 290. З корисних можливостей програми - велика кількість довідкової інформації і функція ведення журналу тренувань.

Нагадаємо, створили "розумну" парасольку, яка завчасно попереджає про зміну погоди.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 спортивних додатків для Android». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути