четвер, 18 лютого 2016 16:28

Гаряча модель plus-size порадувала спокусливою фігурою на пляжі
4

Фото: Sports Illustrated

Ешлі Грем стала першою plus-size моделлю, яка з'явилася на обкладинці спецвипуску Sports Illustrated. 27-річна зірка заявляє, що їй зовсім не до душі термін "plus-size", адже вона виглядає більш здоровою, ніж модель другого розміру. В інтерв'ю виданню Грем поділилася з шанувальниками своїми думками про красу, фітнес та целюліт.

Для початку модель заявила, що була дуже щаслива прикрасити обкладинку спецвипуску настільки знакового журналу. Адже це послужило джерелом натхнення для багатьох жінок:

"У мене просто немає слів. Велика честь для мене. Зрештою, я усвідомлюю, що змінила життя безлічі жінок, довівши, що красиві вигини можуть бути у різних розмірів і типів фігур. Ця обкладинка має величезне значення, особливо для дівчат, як я, тому що нам завжди кажуть: "Ти не можеш з'явитися на обкладинці". і ось тепер я в журналі Sports Illustrated, який раніше віддавав перевагу дівчатам накшталт Ель Макферсон. У мене є целюліт і зайвий жир на стегнах, руках, але вони сказали: "Боже, ти прекрасна!" І після цього такі жінки тепер точно знають, що вони теж гарні.

Ешлі Грем також розповіла, що багато представниць прекрасної статі захоплюються її досягненнями і дякують за сміливість і віру в себе.

Пишногруда зірка заявила, що не любить, коли її називають моделлю "розміру плюс":

"Мені не подобається, коли мене називають plus-size, але я знаю, чому жінки прагнуть долучити мене до цієї категорії. Не вважаю себе моделлю таких параметрів, але я не в образі на цих дам. Не люблю ярлики. Я унікальна і хочу, щоб мене називали просто моделлю".

В інтерв'ю Грем розповіла і про те, як підтримує себе у формі:

"Якщо чесно, ненавиджу ходити в спортзал, але я розумію, що повинна тримати себе у відмінній формі, підтримувати м'язи в тонусі. Я не застосовую божевільні кардіонавантаження. Мені до душі легкі кардіотренування і вправи з гирями".

Модель додала, що дуже любить бокс. До того ж у неї є персональний тренер. Саме він допомагає їй правильно розподіляти навантаження і підтримувати тіло в хорошій формі. Зараз Грем займається спортом два-три рази на тиждень.

27-річна зірка зазначила, що хоч і намагається дотримуватися правильного режиму харчування, періодично не може встояти перед драже M&M's, склянкою Coca-Сola і темним шоколадом:

"Здоровий спосіб життя - це можливість бути людиною, яка впевнена в собі. Людиною, хто відчуває, що вона може завоювати весь світ незалежно від свого досвіду".

Ешлі Грем не збирається зупинятися на досягнутому. Модель заявила, що зовсім скоро її можна буде побачити у власному шоу.

Зараз ви читаєте новину «Гаряча модель plus-size порадувала спокусливою фігурою на пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути