середа, 16 грудня 2015 19:38

ТОП-5 онлайн фоторедакторів

Для швидкої обробки фото тепер не потрібно відкривати важкі графічні редактори, які встановлені на ваших комп'ютерах.

В інтернеті є багато сервісів, де можна редагувати зображення. Є як дуже функціональні сервіси, так і прості. Складність редактора залежить від функціоналу.

Gazeta.ua пропонує ТОП-5 онлайн фоторедакторів.

Fotor

Тут є можливість зміни розміру, кривої та базове регулювання. Також є функція Beauty, завдяки якій можна здійснити ретуш фотографії та зробити "клон" на фото. Завдяки алгоритму HDR, FOTOR дає хорошу якість. Також сервіс призначений для створення колажів, з яких можна зробити постери чи щось інше. Є й нова функція "Дизайн". В ній можна адаптувати фото під обкладинку Facebook, Twitter та інших соцмереж.

Є мобільні версії для смартфонів із системою iOS та Android.

Editor.Pho.to

В основі лежать такі базові операції, як обрізка і поворот зображень. Тому "на горі" зрозумілі і швидкі інструменти базових функцій. Для більш досвічених юзерів пропонують корекцію кольорів, різкісті, накладення стікерів, тощо.
Серед ефектів є Tilt-Shift.

 

 

Фото можна експортувати з соцмереж.

Fotokomok

По інтерфейсу цей сервіс подібний на Adobe Photoshop. Тут можна змінити кадрування, покращити передачу кольору, поміняти яскравість, тощо. Також можна ретушувати фотографії, але функції експорту зображень із соцмереж немає.

Instagramer

Якщо вам не потрібно глобального редагування, а лише фільтри, які доступні в Instagram, вистачить цього редактора. Можна завантажити зображення або зробити за допомогою WEB-камери.

 

Mypictureresize

Редактор дає можливість зменшити розмір фотографії, конвертувати зображення в інший формат, розгорнути фотографію, додати напис на фотографію, створити аватар та інше. Сервіс простий у користуванні, але через це трохи програє по функціоналу. Корекція кольорів базова, а функція ретушування відсутня.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 онлайн фоторедакторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути