вівторок, 25 жовтня 2016 20:22

Топ- 5 порад куди подіти старий смартфон

Топ- 5 порад куди подіти старий смартфон


Технології розвиваються дуже стрімко. Щороку виробники техніки випускають десятки нових моделей смартфонів. Старі гаджети при цьому незаслужено відправляються смітник. Але їх можна примінити в багатьох сферах.
1.Налаштувати відеоспостереження

Практично будь-який смартфон останніх 5 років легко впорається з роллю камери відеоспостереження. Досить визначитися з відповідним сервісом, встановити підходящий додаток і вибрати місце для пристрою пише сайт internetua.com

Так вийде стежити за квартирою або офісом під час своєї відсутності.

2. Перетворити в радіоняню

Якщо потрібно вибігти в магазин сходити до сусідів або просто подивитися як спить ваше чадо, використовуйте спеціальний додаток.

3. Музичний центр

Підключи старий смартфон до аудіосистеми і отримаєм чудовий плеєр з безмежними можливостями. Він програє не тільки завантажені треки, але і впорається з відтворенням інтернет-радіо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В аеропорту "Бориспіль" прийматимуть вибухонебезпечні смартфони

4. Настільна лампа

Доведеться повозитися, щоб зробити відповідне кріплення, але після цього старий iPhone перетвориться в круту технологічну лампу. Ліхтарик смартфона буде освітлювати робоче місце, а голосовий асистент завжди підкаже погоду або курс валюти.

Такої лампи точно немає у твоїх друзів і знайомих.

5. Пульт для будинку

Сьогодні все більше гаджетів в нашому будинку стають розумними, управляти ними можна через спеціальні програми. Щоб не витрачати заряд на своєму основному пристрої, виділяємо для цього старий смартфон.

Пара встановлених додатків, 15 хвилин налаштування і забутий гаджет управляє лампами, світильниками, телевізором і мультиваркою.

Зараз ви читаєте новину «Топ- 5 порад куди подіти старий смартфон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути