четвер, 14 січня 2016 10:44

Школяр витратив понад 7,5 тисяч доларів у грі FIFA 16

Школяр витратив понад 7,5 тисяч доларів у грі FIFA 16

Канадський підліток оплатив чек на 7 625 доларів в FIFA 16 по кредитній картці своїх батьків. 17-річний геймер, за словами батька, не зрозумів, що за кожну операцію з картки списують реальні гроші. Про це повідомляє Gamebomb.ru.

Батьки виявили чек на значну суму, яка прийшла всього лише за два дні до Різдва. Причому в шоці були як батько, так і син.

"Коли я подивився на чек, це збило мене з ніг. У буквальному сенсі. Він думав, що за гру потрібно заплатити всього один раз. І тепер він переживає, як і я, тому що ми ніколи не могли подумати, що за кожну операцію потрібно платити", — розповів Ленс Перкінс в інтерв'ю телеканалу CBC.

Крім вартості самої гри FIFA 16 пропонують геймерам можливість придбати додаткових персонажів в команду в режимі Ultimate Team за очки FIFA Points. Ці бали є ігровою валютою, які можна придбати за реальні гроші. Спеціально для батьків у грі є опція, яка забороняє проводити неавторизовані купівлі дітям.

Представники виробника консолі, з якої були зроблена оплата, заявили, що чек є дійсним, але запропонували провести розслідування, щоб з'ясувати всі обставини здійснення покупок і розглянути питання про повернення коштів.

За даними Gamebomb.ru у ліцензійній угоді Microsoft прописано, що "оплати, вчинені з аккаунта батьків є дійсними за угодою", яке приймає кожен користувач Xbox One. У відповідь Перкінс пообіцяв, що більше ніколи не купить консолі Xbox або будь-яку іншу ігрову систему.

Нагадаємо, творці Cossacks 3 привітали геймерів із Різдвяними святами.

Зараз ви читаєте новину «Школяр витратив понад 7,5 тисяч доларів у грі FIFA 16». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути