понеділок, 10 жовтня 2016 10:47

Samsung призупинила виробництво смартфонів Galaxy Note 7

Samsung Electronics Co на певний час призупинила виробництво смартфонів Galaxy Note 7. Про це сьогодні заявив представник компанії-постачальника південнокорейському агентству Yonhap. Це сталося після повідомлень про випадки самозаймання пристрою.

Автор: akket.com
  Samsung призупинила виробництво смартфонів Galaxy Note 7
Samsung призупинила виробництво смартфонів Galaxy Note 7

На початку вересня Samsung призупинила продаж ґаджетів. Компанія отримала 92 скарги на те, що батарея телефону перегрівається. Згодом з'ясували, що батарея телефону вибухала під час заряджання через помилки у конструюванні. Ґаджети можуть несподівано загорітися або вибухнути.

Автор: akket.com
  Смартфони Galaxy Note 7 вибухають
Смартфони Galaxy Note 7 вибухають

Влада США офіційно відкликала модель. Американська Комісія з безпеки споживчих товарів закликала користувачів "негайно припинити користуватися девайсом і вимкнути його". Сьогодні в світі зафіксували понад 35 подібних інцидентів. Деякі з них обернулися для власників 5,7-дм новинки від Samsung серйозними опіками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Samsung визнала факти вибухів пральних машин

Нагадаємо, Samsung розпочала продаж Galaxy Note 7 у Південній Кореї 19 серпня, але в жовтні заявила про відкликання 2,5 млн смартфонів цієї моделі по всьому світу. Причина - заяви користувачів про спалах пристроїв під час заряджання. Пізніше компанія запустила міжнародну програму із повернення та обміну смартфонів. За нею власник Galaxy Note 7може обміняти його на новий смартфон. З 1 жовтня Samsung відновила продажі смартфонів Galaxy Note 7 на рідному ринку. Користувачі обміняли смартфони з можливими несправностями на нові, але скаржаться, що пристрої перегріваються під час дзвінків, а заряд батареї закінчується надто швидко.

Зараз ви читаєте новину «Samsung призупинила виробництво смартфонів Galaxy Note 7». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути