пʼятниця, 15 квітня 2016 12:00

Новий лідер від Samsung: короткий огляд найочікуванішого флагмана Galaxy S7

 

Світові продажі найочікуванішого флагманського смартфона Samsung Galaxy S7 стартували 11 березня. Менш ніж за місяць було продано 10 млн примірників. Аналітики компанії Counterpoint Research роблять оптимістичні прогнози: вони вважають, що в квітні виробник зможе реалізувати не менше 7 млн пристроїв.

Новий Samsung Galaxy S7 позиціонується як престижний та технічно досконалий пристрій екстра-класу, здатний назавжди змінити уявлення про смартфони.

Робота над помилками

Популярний флагман Galaxy S6 мав свої слабкі сторони, в числі яких — відсутність вологозахисту, неможливість використання MicroSD та невелика ємність батареї.

Стильний S7 здатний витримати 30-хвилинне занурення в воду: пристрій має високу ступінь захисту від вологи IP68. Апарат підтримує MicroSD об'ємом до 200 ГБ і має незнімний акумулятор на 3000 мАг.

Продуктивність і швидкодія

Вражаюча продуктивність флагмана забезпечується фірмовим процесором Exynos 8890, оснащеним 8 ядрами Exynos M1 з частотою такту до 2,6 ГГц. Проблема перегріву потужного чіпу вирішується за допомогою теплової трубки.

Високий рівень графічної продуктивності забезпечується інтегрованою відеокартою ARM Mali-T880MP12. За швидкодію відповідають і 4 ГБ оперативної пам'яті. Обсяг пам'яті — 32 або 64 ГБ.

До уваги: нові смартфони Galaxy S7 впевнено обігнали S6 Edge і Sony Xperia Z5 за показниками браузерної продуктивності, набравши 122 бали в бенчмарку WebXPRT.

 

Екран і камери

Флагман S7 перейняв від S6 5,1-дюймовий SuperAMOLED-дисплей з розподільною здатністю QHD. З'явилася функція Always On — необхідна інформація відображається навіть в режимі очікування.

Основна камера з 12-мегапіксельним 1/2,5-дюймовим сенсором BRITECELL забезпечує високу чіткість і яскравість знімків навіть в умовах низької освітленості. За якість фото відповідає об'єктив зі світлосилою f/1.7 і автофокус Dual Pixel. Селфі-камера на 5 Мп не має автофокусу.

Програмне забезпечення

Апарат працює під управлінням останньої версії Андроїду — 6.0 Marshmallow. ОС має вдосконалену оболонку TouchWiz із фірмовими сервісами Galaxy Care, Game Launcher і Galaxy Labs.

Детальні характеристики Galaxy S7 представлені в інтернет-магазині "Фокстрот".

Зараз ви читаєте новину «Новий лідер від Samsung: короткий огляд найочікуванішого флагмана Galaxy S7». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути