вівторок, 09 лютого 2016 12:05

Розробники зібрали робота для складання паперових літачків з конструктору LEGO

Розробники зібрали робота для складання паперових літачків з конструктору LEGO

Компанія Arrow, що займається розробкою електроніки, випустила рекламний ролик, в якому знято працюючий механізм з конструктора LEGO, який самостійно складає і запускає паперові літачки. Ролик доступний для перегляду на сайті компанії.

Механізм являє собою повністю автоматичну "складальну лінію повного циклу" паперових літачків. LEGO-робот проводить всі роботи, від прийому паперу з лотка до запуску готового літачка.

Для складання і зйомки рекламного ролика найняли бразильського дизайнера Артура Сачек, який відомий своїми складними моделями зі знаменитого конструктора. У колекції дизайнера є зібрані з LEGO танцюючий робот, скульптури і навіть фрезерний верстат з ЧПУ.

Пластиковий конструктор LEGO часто використовують для створення складних механізмів або незвичних для дитячого конструктора предметів. Нідерландський конструктор, наприклад, за допомогою деталей конструктора зібрав кондитерський 3D-принтер, а канадець сконструював LEGO-принтер, який сканує і "друкує" плоске кольорове зображення з деталей конструктора.

Також дитячий конструктор використовують для створення деталей вогнепальної зброї — в 2015 році почалися продажі LEGO-для зразка гвинтівки AR-15.

Нагадаємо, розробники показали браслет, який дозволяє "пити" каву через шкіру.

Зараз ви читаєте новину «Розробники зібрали робота для складання паперових літачків з конструктору LEGO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути