середа, 13 січня 2016 12:32

Розробники презентували кавомашину, яка друкує селфі на пінці кави

Розробники презентували кавомашину, яка друкує селфі на пінці кави

Незвичайну технологію друку селфі-знімків прямо на поверхні порції кави капучіно запропонували відвідувачам ізраїльські hi-tech дизайнери. Про це повідомляє Mashable.

Нова кавова машина Ripple Maker інноваційної компанії Steam CC, що базується в Тель-Авіві викликала фурор в Лас-Вегасі на виставці технологій CES.

Машина дозволяє перенести будь-яке зображення прямо на поверхню свіжозвареного латте, капучіно або будь-якого іншого каву з пінкою. Причому зробити це людина може самостійно, за допомогою смартфона.

Q. What does the Ripple Maker use to "print" images atop coffee? A: Pure, high quality espresso extract. That's it! No sugar, articial colors, or flavors!

Опубликовано Ripples 29 октября 2015 г.

Not too hot. Not too cold. Just enough to #FeelTheBern!

Опубликовано Ripples 12 ноября 2015 г.

Спеціальний додаток вже доступний користувачам пристроїв на iOS, а з лютого поточного року до нього підключать користувачів Android. За словами розробників, зробити це не складніше, ніж запостити селфі в соцмережу. Перед відправкою знімка до чашки користувач зможе редагувати, масштабувати зображення.

Our New Years resolution? To bring Ripples to coffee shops all over the world! Cheers to an exciting 2016!

Опубликовано Ripples 1 января 2016 г.

Журналісти відзначають, що програма буде сама визначати розташовані поруч з власником смартфона ресторани та кав'ярні, де встановлена така кавоварка. Зараз ізраїльські дизайнери представили свою розробку в США, однак найближчим часом хочуть вийти з нею на світовий ринок.

Схоже, друкувати на каву можна буде не тільки самостійно зроблені знімки, але і повідомлення, поздоровлення і так далі – розробники обіцяють додати в додаток "велику бібліотеку контенту".

Нагадаємо, 5 найцікавіших "пристроїв майбутнього" з виставки електроніки CES-2016.

Зараз ви читаєте новину «Розробники презентували кавомашину, яка друкує селфі на пінці кави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути