вівторок, 21 жовтня 2014 13:27

LG представили концептуальний смартфон AKA з анімованими "очима"

Компанія LG представила незвичайний концепт смартфона AKA, який являє собою суміш комунікаційного пристрою з особистим компаньйоном на зразок колись популярних тамагочі. Годувати та прибирати за LG AKA не доведеться, але ось посумувати або посміятися разом з вами він цілком здатний.

Зовнішній вигляд смартфона LG AKA можна змінити типовим способом - зміною задньої кришки. По всій видимості знімні кольорові панелі будуть пропонуватися в комплекті або за окрему плату. Проте найцікавіше в LG AKA знаходиться трохи вище знімній частині спинки. Це анімовані "очі" (швидше за все на основі технології E Ink), які будуть змінювати своє вираження в залежності від того, як саме власник буде користуватися своїм пристроєм.

Тобто смартфон зможе радіти, сумувати або злитися, тобто виражати свої емоції, залежно від того, які додатки запускає користувач, будь отримувати повідомлення від друзів, яку музику слухати і т.д. Пристрій має надійти в продаж вже в наступному місяці, проте продаватися вона буде скоріше всього тільки на ринку Південної Кореї.

 
Зараз ви читаєте новину «LG представили концептуальний смартфон AKA з анімованими "очима"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути