четвер, 30 жовтня 2014 12:20

HP презентували комп'ютер Sprout без клавіатури і миші

Компанія HP представила незвичайний 23-дюймовий Windows-моноблок Sprout, який зможе спростити взаємодію користувача з плоскими і об'ємними об'єктами.

Про це повідомляє "ITC".

Моноблок HP Sprout працює під управлінням операційної системи Windows 8.1, доповненої специфічним програмним забезпеченням. Він обладнаний 23-дюймовим дисплеєм з Full HD роздільною здатністю 1920×1080 пікселів, який підтримує до 10 одночасних дотиків завдяки ємкісному шару. В якості центрального процесора використовується потужний Intel Core i7-4790S, доповнений дискретною відеокартою NVIDIA GeForce GT 745A з 2 ГБ відеопам'яті.

Базова конфігурація має 8 ГБ ОЗУ, однак при бажанні її можна збільшити до 16 ГБ за допомогою двох SODIMM-слотів. В якості сховища даних використовується гібридний диск ємністю 1 ТБ з 8 ГБ кешем.

Модель HP Sprout оснащена 2 портами USB 2.0 і двома портами USB 3.0, а також мережевим роз'ємом RJ45, відеовиходом HDMI і повнорозмірним кард-рідером з підтримкою форматів SD/SDHC/SDXC. За бездротовий зв'язок відповідають модулі Bluetooth 4.0 і Wi-Fi 802.11n з підтримкою двох діапазонів 2,4 і 5,0 ГГц. Незважаючи на те, що в демонстраційному відео HP Sprout чудово обходиться без клавіатури і миші, комп'ютер поставляється з бездротовою клавіатурою острівного типу з виділеними клавішами гучності і оптичної миші.

Втім, HP Sprout в першу чергу цікавий не апаратною платформою і оснащенням, а додатковими методами введення і управління. Величезний тачпад HP Touch Mat з діагоналлю 20 дюймів і спеціальним практичним покриттям підтримує до 20 одночасних торкань. Фірмовий стилус Adonit Jot Pro, розпізнає ступені натискання, однаково зручний для рукописних заміток і графічних нарисів.

І нарешті HP Illuminator - унікальний блок, який поєднує лампу підсвічування, DLP-проектор з роздільною здатністю 1024×767 точок, класичну камеру з роздільною здатністю 14,6 Мп і 3D-камеру Intel RealSense, що в підсумку дозволяє сканувати 2D - і 3D-об'єкти, проектувати їх на Touch Mat і т.д.

Вартість моноблока HP Sprout, який надійде у продаж на ринок США вже 9 листопада 2014 року, складе $1899,99.

 
 
 
 
 
 
 
Зараз ви читаєте новину «HP презентували комп'ютер Sprout без клавіатури і миші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути