четвер, 19 травня 2016 12:09

Google показав оновлену версію операційної системи Android Wear

Google показав оновлену версію операційної системи Android Wear

Google представив другу версію операційної системи Android Wear. Під її управлінням працюють наручні гаджети. Новинку показали на прес-конференції I/O в місті Маунтін-В'ю, що у Каліфорнії.

Про це повідомляє Лента.ру.

Ключовим нововведенням в роботі пристроїв з Android Wear 2.0 стане здатність запускати програми без допомоги смартфона та самостійно підключатися до Wi-Fi і мобільних мереж.

ЧИТАЙТЕ ТАКоЖ: Як змінилася аудіотехніка за 150 років

За словами розробників, нова прошивка дозволить гаджету більше стежити за здоров'ям свого власника і працювати з повідомленнями. В ній поліпшені системи автовідповідей і розпізнавання рукописного введення. Також, в операційній системі з'явилася клавіатура. Вона дозволяє вводити слова одним дотиком пальця.

В Android Wear 2.0 користувач зможе виводити на циферблат інформацію з будь-якого додатку, яке підтримується розумними годинами. Вихід операційної системи намічений на осінь 2016 року.

Нагадаємо, американський журнал Time опублікував на своєму сайті список 50 найвпливовіших гаджетів всіх часів. Список склали після тривалого обговорення в рамках колективу видання.

Зараз ви читаєте новину «Google показав оновлену версію операційної системи Android Wear». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути