середа, 13 липня 2016 15:00

DJI та Hasselblad випустять дрон для професійної аерозйомки

DJI та Hasselblad випустять дрон для професійної аерозйомки

Виробник квадрокоптерів DJI і розробник середньоформатних камер Hasselblad випустять літаючу платформу для аерозйомки рівня high-end.

Пристрій складається з камери середнього формату A5D і платформи DJI M600, призначеної для професійного використання в кіновиробництві та рекламному бізнесі, повдіомляє Vido.

Комбінація M600 і A5D пропонує найбільш досконале поєднання оптики, сенсорів і просунутої платформи для аэроафотографий: M600 здатна піднімати в повітря важке знімальне обладнання. Пристрій підтримує відеолінк LightBridge 2, з допомогою якого можна передавати контент в дозволі FullHD (1080p) з частотою 60 кадрів в сек. на відстані до 5 км.

ЧИАЙТЕ ТАКОЖ: Новий напівавтономний дрон DJI самостійно літатиме за власником

DJI M600 повністю сумісна з Ronin-MX, професійними стабілізаційними підвісами. Платформу поставляють із 6 "розумними" акумуляторами, які дозволяють пристрою перебувати в повітрі до 35 хв. Сучасний блок управління польотом M600 - A3 - оснащений 3 модулями GPS і 3 сенсорами IMU, завдяки чому суттєво підвищується точність визначення положення коптера в просторі. Крім того, A3 підтримує високоточне визначення маршруту пристрою за заданими координатами.

Сенсори новинки майже вдвічі більше тих, що використовують в кращих сучасних цифрових дзеркальних камерах формату 35 мм. Об'єктив A5D - 50 мм. Камера підтримує технологію Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS), що допомагає простіше оптимізувати колірну гаму, а будова корпусу і сенсорного блоку перешкоджає проникненню пилу до оптичної системи камери.

Нагадаємо, компанія Nissan представляє GT-R Drone, що є одним з найшвидших безпілотних літальних апаратів у світі.

Зараз ви читаєте новину «DJI та Hasselblad випустять дрон для професійної аерозйомки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути