середа, 20 вересня 2017 13:12

Apple удосконалила голосовий помічник Siri

Apple удосконалила голосовий помічник Siri
Голосовий помічник Siri змінила голос, навчилася перекладати і працювати з банківськими рахунками Фото: 24 канал

Вчора компанія Apple відкрила по всьому світу доступ до нової операційної системи від Apple - iOS 11. Відомо, що iOS 11 підтримуватимуть iPhone, починаючи від 5s і новіше, планшети iPad mini 2, 3 і 4, Air і Air 2, iPad п'ятого покоління, всі версії iPad Pro, а також iPod Touch шостого покоління.

Серед численних новинок та змін в ОС компанія запропонувала оновлену версію відомого голосового помічника Siri.

Так, Siri заговорила реалістичнішими жіночими і чоловічими голосами. За словами керівників Apple, вони досягли кращої вимови і виразнішого голосу, пише "24 канал".

Головне нововведення полягає у вмінні навчатися самостійно. При цьому навчається помічник всередині смартфону, не надсилаючи нікуди дані користувачів. Це допоможе Siri більше дізнатися про інтереси користувача, щоб пропонувати йому кращі рекомендації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: IOS 11: доповнена реальність, оновлені App Store і "Центр управління"

В iOS 11 можна буде попросити Siri перекласти текст з англійської на китайську, французьку, німецьку, італійську та іспанську мови.

Siri отримала підтримку програми дистанційного обслуговування банківських переказів і рахунків, а також додатків, які працюють з QR-кодами. Крім цього, Siri вивчатиме музичні смаки власника смартфону. На основі цієї інформації рекомендуватиме музичні композиції з Apple Music.

Якщо говорити про наймасштабніші зміни в iOS 11, то вони стосуються центру управління. Тепер замість трьох окремих екранів, які були в iOS 10, користувачі отримали один, повідомляє 24tv.ua. "Центр управління" займає усю площу екрану. Він отримав новий вигляд з іконками округлої форми. В оновленому меню з'явилися два розділи для регулювання опцій, елементи управління музикою, повзунки для зміни гучності і яскравості, кнопки для блокування обертання екрану й управління функцією "Не турбувати". Власники смартфонів з iOS 11 отримали можливість власноруч підлаштовувати під себе "Центр управління", закріплюючи необхідні функції і додатки. Так, додати можна такі опції: ліхтарик, таймер, калькулятор, камеру, будильник, управління Apple TV, "Не турбувати під час водіння", гід-доступ, додаток "Дім", режим низького споживання енергії, лупу, нотатки, запис екрану, секундомір, розмір тексту, звукові замітки і додаток Wallet.

Зараз ви читаєте новину «Apple удосконалила голосовий помічник Siri». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути